April 23 2024 20:55:25  
Navigace
Hiearchie článků
Rozcestník » Jan Pospíšil - Autoservis » DPF-FAP-OFF
DPF-FAP-OFF

Naše firma se také zajímá problematikou Filtru pevných částic.

 

Filtr pevných částic je zařízení, které odstraňuje saze z výfukových plynů vozidel s naftovým motorem. Systém funguje na principu zachytávání pevných částic na velmi jemném sítku. Filtr je čiště›n spálením sazí ze sítka vysokou teplotou, které je dosaženo dvě›ma způsoby:

 

Pasivní regenerace, která probíhá samovolně› vždy, když pracovní podmínky motoru odpovídají teplotám výfukových plynů přibližně› 350-500 Â°C. Takovéto provozní podmínky odpovídají režimu konstantně› vyššího zatížení motoru (setrvání motoru ve vyšších otáčkách a vyšším zatížení po delší dobu), například při jízdě› po dálnici. 

 

Aktivní regenerace - probíhá po 300-1000 km, pokud nenastala možnost pasivní regenerace např. v mě›stském provozu. Teplota výfukových plynů je umě›le zvýšena asi na600° C - používá se k tomu změ›na časování vstřiků motoru v kombinaci s vyšším množstvím paliva nebo aditiva, která podporují hoření.

 

Motor vozu není konstruován tak,  aby jeho chod by závislý na tomto zařízení, takže jeho odstraně›ním nesnížíte funkčnost ani životnost motoru  Odstraně›ním filtru pevných částic DPF-FAP-OFF vyřešíte problém navždy!!! Vyplívají také výhody- lepší chod motoru a snížení spotřeby 0,3-0,6litru.

 

Ucpaný filtr pevných částic se projevuje např.: svítí-li kontrolka diagnostiky, auto se opě›tovně› přepíná do režimu regenerace a tím dochází k poškození motoru a jeho součástí, auto je v nouzovém režimu a tím roste spotřeba vozidla, auto po sešlápnutí plynového pedálu neakceleruje.

 

Provádíme také vyčiště›ní a regeneraci filtrů pevných částic.

 

V případě› zájmu nás kontaktujte. TěšÅ ÍME SE NA SPOLUPRÁCI. 

 

 

DPF-TECH
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.